top of page

Vidar Busk and His Bubble of Trouble lørdag 20. september

Lørdag den 20. september kl. 15.00 kan Moss Bluesklubb presentere en av Norges beste gitarister i Norge, uansett sjanger. Dette er en konsert vi har store forventninger til og som betegnes som en av våre største » highlights » av en rekke presentasjoner av gode bluesartister gjennom høstsesongen.

Vidar Busk & His Bubble Of Trouble er Rockabilly, Rhythm & blues med en moderne fremtoning. Hvis du er ute etter trøbbel, da har du kommet til rett sted. Bandet slapp cd platen ”Troublecaster” i 2011 til kjempegode kritikker.

Vidar Busk, ble født 19. mai-1970 og regnes i dag som en av de beste gitarister i Norge, uansett sjanger. Han vokste opp i Langesund men flyttet til USA som 15 åring for å spille blues med den amerikanske munnspilleren, Rock Bottom. Sammen turnerte de USA i mange år før Vidar flyttet tilbake til Norge. I 1996 startet han sitt eget band, Vidar Busk & His True Believers. De utgav den kritikerroste plata ”Stompin` Our Feet with Joy” i 1997. Siden ble det 2 nye plater før bandet ble lagt på is i 2000.

Vidar valgte en ny musikalsk profil igjennom platene ”Venus Texas”, ”Starfish” og ”Love Buzz”.Vidar Busk er kjent for å turnere mye og har spilt på de fleste store festivaler i Norge og Europa. Han har vært på radio, Tv, aviser, magasiner og er en meget profilert artist. Vidar har mottatt ”Spellemannsprisen” i 1998 og 2003. Han fikk ”Smugetprisen” i 2004 og mottok ”Notodden Bluesfestival” pris i 1997. Vidar har spilt med mange storheter innenfor ulike sjangere og er kjent for en fantastisk tolker av Jimi Hendrix. Vidar Busk har vært innom mange ulike stilarter med stor suksess. Nå er det ”ROCKABILLY, RHYTHM & BLUES” som gjelder i dette bandet:

Vidar Busk & His Bubble Of Trouble

Dette er et nytt og spennende prosjekt som kom på banen i midten av 2010. Bandet er Vidars hyllest til den amerikanske gitar musikken som herjet verden på midten av forrige århundre. Den gang da gitarhelter var utadvendte showmen som baserte musikken sin på Boogie Woogie, Country, Be Bop Swing og Blues. Vidar Busk & His Bubble Of Trouble er en energisk retro miks fremført med Stevie Ray Vaughans fandenivoldskhet. Stil riktig oppdresset i en Stray Cats / The Paladins inspirert fremtoning. Mye takket være back up bandet bestående av:

Ole Evensen: er en kjent bassist & trommeslager! i det norske rockabilly miljøet. Startet sin karriere i 1990 som kontrabassist i bandet The Daltons. I 1987 ble han kontrabassist i det mere profilerte bandet ”Built For Speed”. Et band som fortsatt turnerer med Ole på kontrabass. Han har også trommeslager oppgaver i Defrosters og The Hard Rollin’ Daddies. Ole er en stor bassist (bokstavelig!) og få spiller kontrabassen slik denne mannen gjør på scenen og i studio.

Alexander Pettersen: begynte i husbandet på Oslos bluesscene, Muddy Waters. Her fikk han spille med mange artister fra inn og utland, Lousiana Red, Junior Watson, Sven Zetterberg, Vidar Busk og Tad Robinson for å nevne noen. Alexander har også spilt med artister i pop sjangeren, blant annet Espen Hana, Gaute ormåsen og Didrik Solli Tangen.Alexander er en ung trommeslager med stor erfaring i bransjen.Vidar Busk & His Bubble Of Trouble er Rockabilly, Rhythm & blues med en moderne fremtoning. Hvis du er ute etter trøbbel, da har du kommet til rett sted. Bandet slapp cd platen ”Troublecaster” i 2011 til kjempegode kritikker.

Det vil som vanlig bli solgt pølse i vaffel, samt utlodning med fine premier.

CC kr 200,- for medlemmer kr 250,- for ikke medlemmer

Lucky Luke Saloon

Dronningens gate 17, 1530 Moss, Norway


vidarbuskpress
0 views0 comments

Comments


bottom of page