top of page

To band på samme eftan! Lucky Luke lørdag 5. oktober

Band #1 er Raw & Older Band.

Et rock/blues band som ble dannet sommeren 2011.

Fire rå og halvgamle gutter med erfaring fra rock og blues helt tilbake til 60-tallet har fått drahjelp av gruppas sangfugl og saxofonist Hege Karin Rødfjell. RAW & OLDER har en spilleglede som lett smitter over på publikum.

Stikkord er “Rått og vakkert”. Hege har sin erfaring fra dansband, storband og soul, studioarbeid, filmmusik for bl.a. Disney. Har sunget på NRK, TVN og TV3 samt vært med på radioprogrammet “På dansefot” med Let’s Dance, som er en samsending mellom Norge, Sverige og Finland. Hege Karin Rødfjell er gruppas hovedvokalist og saxofonist. Hun spiller også i Vestby Storband og Big Boss Band. INCLUDEPICTURE Trommis Jonny Arnesen har spilt i en rekke Mosseband som Sonitus, Evident, Army, Pål & the Peanuts og senest PULSE. Han spilte på den siste Mosserockplata m/Sonitus og er en særs erfaren musiker. INCLUDEPICTURE Sologitarist og vokalist Svein Apalseth har også en broket fortid i musikken med band som “Brothers of the Mountain” sammen med bassist Pål før han byttet til bandet JoJo Dancer som spilte landet rundt i mange år og varmet opp for en rekke store artister bl.a. Jan Teigen, Vestlandsfanden og mange kjente artister. Spiller også i bandet Kick. Bård Solberg gruppas bassist er konservatorieutdannet i klarinett og saxofon, men har spilt bass siden slutten av 60-tallet i en rekke cover-band innen sjangrene jazz, bluegrass og country. Sammen med Tone Wattum hadde han en rekke opptredener på TV og har spilt på mange jazzfestivaler med bandet «For Svingende»b.l.a i New Orleans. De siste 20 årene har han vært fast bassist i «Follo Big Band» og har spilt bluegrass gruppa «Soon forgotten» før han ble med i Raw&Older Band høsten 2012. Rytmegitarist og harp-man Arvid “the Snakeman” Munthe er akkurat tilbake fra plateinnspilling og store festivalkonserter i Østen med amerikaneren Jimmy Fame. Han jammet også m/ LEC Carabao fra det legendariske thailandske bandet Carabao og amerikaneren Chris Thomas King fra New Orleans. Her hjemme har han bl.a. jammet med Reidar Larsen og Amund Maarud og var med å starte The Prodigal Sons som gjorde flere turneer i Østen med 25.000 foran scenen på Burapa Bike Week i Jomtien.

Morten Golten gjør gjesteopptreden i Moss Bluesklubb! 

Organist Morten Golten er identisk med The Hammond Doctor, orgelprofessoren som blir oppringt fra alle kanter av verden for å få lyd i døde orgler. Som om han ikke har mer enn nok med å holde liv i sine egne 16.

Mange vil forbinde Morten med bandet til Reidar Larsen eller Vidar Busk, men få er klar over at han lenge var med i Thailands mest populære rockeband, Carabao som hittil har solgt over 40 millioner CDèr.

Sammen har disse 6 erfarne musikerne funnet et spennende repertoar av gamle og nye klassiskere samt tøffe og sarte låter som en kanskje ikke hører alle andre band spille.

Band #2 er Borny’s Live Delivery.

Borny’s Live Delivery! er et band startet opp av fetterne og bluesgitaristene Bjørn Erlend (25) og Eivind Walberg (21). Helt siden den første dagen de plukket opp gitaren så har de lært og inspirert hverandre å traktere instrumentet. Resultatet er to eminente gitarister som til tross for mye samarbeid har opparbeidet seg to unike spillestiler. I 2008 delte de prisen for beste gitarist under Union bluescup på Notodden Bluesfestival.

Prisen ble utdelt av selveste Kid Andersen, en av deres største gitarhelter.

Rytmeseksjonen er heller ikke noe å kimse av. Njål Uhre Kiese (20) på bass og Knærten Simonsen (21) på trommer er to allsidige og dyktige musikere som Eivind kjenner fra jazzlinjen på Sund folkehøyskole. Bandet kom også til finalen i årets Union bluescup og for tiden jobbes det med egenkomponerte låter med mål om å gi ut en plate i 2014.

Borny’s Live Delivery! trekker inspirasjon fra artister som Albert Collins, Django Reinhardt, Jimmie Vaughan, Johnny ”Guitar” Watson og Chet Baker. Med denne kombinasjonen av rollemodeller i bagasjen og en sterk iver etter å skape noe originalt, er det ingen tvil om at bandet vil bli et spennende og knallblått bidrag på den norske bluesscenen.

 CC kr 100,- for medlemmer 

CC kr 150,- for ikke medlemmer

Som vanlig blir det salg av pølse og vaffel og det vil bli utlodning med fine premier.


_MG_6160

Raw & Older BandRaw & Older, gruppebilde

Borny’s Live Delivery


0 views0 comments

Comments


bottom of page