top of page

The Douglas Group på Lucky Luke lørdag 10. mars


Dere som ikke fikk med dere den forrige konserten med Mr. Douglas bør virkelig vurdere å ta en tur for å høre på denne karen. Han har en kanon bra stemme og ikke minst han er sjelden dyktig oppfinnsom gitarist. Hans backing musikere skal man lete lenge etter og denne eftan vil man høre lyden av et ekte B 3 orgel som trakteres av Iver Olav Erstad sammen med Per Øyvind Erstad på bass og Jon Reidar Furulund –

Det blir som vanlig salg av pølse i vaffel og utlodning med fine premier. CC kr 100,- for medlemmer og kr 150,- for ikke medlemmer. Nye og gamle medlemmer er velkommen. Medlemskap kan tegnes i døren, dersom det er ønskelig og det følger med mange medlemsfordeler som billigere konserter, bluesaviser, mv – Eftablues har så langt vært en suksess for Moss Bluesklubb og vi håper enda flere tar turen innom klubben etter en handlerunde i sentrum. Her er alle velkommen. I det siste har det vært tett med folk på våre arrangementer og håper på nok en efta med mye folk og kvalitetsmusikk midt på blanke eftan.

En sjelden gang i blant så blir utfallet av tilfeldighetene så til de grader naturlig at man nesten kan begynne å tro at det er skrevet i stjernene eller at skjebnen har pirket borti med alle fingrene. Slik er historien om tilblivelsen av The Douglas Group. Med en univers…ell visjon om å lytte til, bli inspirert av og skape i fellesskap med hverandre har denne “supergruppen” med både norske og amerikanske medlemmer ambisjoner om å lage nye og solide veier i det norske blueslandskapet. Medlemmenes musikkerfaring vil få tennene til å løpe i vann hos selv den mest garvede musikkelsker som garantert vil sitre av glede og forventning til neste konsert. Med sin dypeste respekt for alle storhetene innen soul, blues, jazz, gospel og funk som de har tilbedt samlet i en mannsalder ønsker The Douglas Group å fullføre sitt oppdrag med å kombinere det nye med det gamle til noe musikalsk unikt.


I bandet:* Adam Douglas – gitar og vokal ( US )* Per Øystein Erstad – bass* Jon Reidar Furulund – trommer

* Iver Olav Erstad – keys


0 views0 comments

Comments


bottom of page