top of page

Romjulsblues med Noice Pollution og Supersession!

Lørdag den 28. desember forventer vi storinnrykk på Lucky Luke i Moss. Det er nå lagt til rette for en forrykende romjulsblues med to fantastiske band som utfyller hverandre. Her vil det bli god anledning til av å danse av seg ribbefettet midt på blanke eftan. Vi åpner dørene kl 15.00 og første band går på kl 15.30. Det vil bli sammenhengende musikk helt frem til kl 20.00 med noen pauser i mellom. 

Som vanlig vil det bli servert pølser i vaffel og det vil være utlodning med fine premier.

Noise Pollution: 

I tretten år har Noise Pollution servert et forrykende show – og like forrykende og fengende bluesrockmusikk. Bandets frontfigur, Roar Solbakken, gir absolutt ALT på scena. Enten han trakterer munnspillet, eller pianoet så tangentene bokstavelig talt skvetter til alle kanter, får denne mannen publikum til å nå kokepunktet fra første anslag. Roar er bare helt rå, og Noise Pollution er et østerdalsband som imponerer selv de største fra ”over there”!

Noise Pollution spiller fortrinnsvis Texas- og Chicago-blues. De har spilt på flere festivaler i Norge og Sverige, som på Romerike Roots & Blues, Lillehammer Bluesfestival, Ørlandet Bluesfestival, Drøbak Festivalen, Color Bluesfestival og ikke minst på Åmål Bluesfest i Sverige. Coverlåter står på spillelisten, men det blir stadig mer egenprodusert materiale. Sceneshowet MÅ oppleves. Eller som Gene Taylor i Fabulous Thunderbirds sa om Solbakken under Romeriksfestivalen på Hellerud: ”This man is even crazier than me. What a SHOW!”

I 2000 og 2001 ble bandet påmeldt som Elverum Bluesklubbs representanter til Union Bluescup på Notodden. Her kom de til finalen – og kanskje vel så vesentlig; de ble store publikumsfavoritter! Etter dette har spillejobbene strømmet på. Så om de ikke har spilt for din bluesklubb ennå, er det helt klart på tide! Noiser’a byr på seg selv og vel så det, og DERE får et show og en musikkopplevelse av dimensjoner!

Bandet består av:

Ole Martin Røsten: bass

Jan Inge Larsen: trommer

Roar Solbakken: piano, munnspill og vokal

Glenn Haavard Gran: gitar og vokal

Supersession:

Moss Bluesklubbs klubb band har noen av norges beste blues musikere innenfor blues sjangeren. Richard Gjems på munnspill har spilt med det som kan krype og gå av så vel nasjonale som internasjonale blues stjerner. Nevnes kan Fabulous Thunderbirds, Big Bill Morganfield, Kid Ramos, Steinar Albrigtsen, Vidar Busk osv.osv. På bass Arne Brunvoll som har spilt med mange band i Oslo og Østlandsområdet. På gitarer har vi Jon Bånrud som har referanser fra Moss Bluesband, Kråkeby  og Stig Martinsen som har spilt med bl.a Kråkeby, Moss Blues Trio, Doktor Blå og Mr. Martin & his Super Combo.  Og på trommer har vi Håvard Sunde som har referanser fra jazz, storband og blues. Dette er rutinerte karer som har spilt i en mengde av band på østlandet. Bandet har spilt på flere av Moss Blues klubbs arr og flere andre bluesklubber i landet. Supersession er Moss blues klubbs eget klubb band. Bandet spiller Chicago basert blues med en dose britisk R&B. Dette er et band det svinger av fra første til siste tone, så her sitter ikke folk stille!!

CC kr 100 for medlemmer og kr 150 for ikke medlemmer

Velkommen!


Noise Pollution

Noise PollutionSupersession

SupersessionMoss Bluesklubbs Husband

Moss Bluesklubbs HusbandSupersession Lydstudio

Supersession Lydstudio


0 views0 comments

Comments


bottom of page