top of page

Remme Brothers Band spiller på Verket Scene 3.juledag 2024

Updated: Mar 8

Dett har tidligere blitt annonsert at romjulsbluesen skal være på Samfunnshuset. Uforutsette problemer har ført til dette arrangementet er flyttet til Verket Scene.

Konsertstart kl. 18.00, dørene åpner kl. 17.00                                   REMME BROTHERS BAND

 

Med to cd-utgivelser og masse live-spilling på samvittigheten har Remme Brothers Band utviklet seg til et band med en tydelig identitet. Der mange velger å rendyrke en stilart, har Remme Brothers Band valgt en litt bredere tilnærming. Musikken er kraftig inspirert av amerikanske band som The Allman Brothers Band, The Band og Lynyrd Skynyrd, men også britiske band som The Rolling Stones, Free og The Who. Det beste fra to verdener smeltes sammen i et kraftfullt og røft lydbilde. Det er altså bluesinspirert rock med solide røtter i 70-tallet som er hovedingrediensen i Remme Brothers Bands låtmateriale, men de får også inspirasjon fra rock, blues, country og soul fra andre tiår, og dette gjenspeiles i musikken. På en kveld med Remme Brothers Band kan man forvente å høre både korte, strengt arrangerte låter, men også lengre låter med improviserte orgel-, piano-, munnspill- og gitarsoli. Voksne karer, ja vel, men Remme Brothers Band gir alltid jernet og jobber knallhardt for å dra hver eneste publikummer inn i sin musikkverden, og de håper å etterlate inntrykk som sitter igjen lenge etter at konserten er over.

Remme Brothers Band består av glimrende, erfarne musikere med imponerende CV. For eksempel Hans Cato Kristiansen som har gitt ut, og skrevet, flere viser i sitt navn, samt at han i tillegg til Remme Brothers Band er fast trommeslager for Jonas Fjeld. I oktober 2023 ble han dessuten kåret til «Månedens Artist» i Norsk Americana Forum.

Lasse Hafreager har spilt med det meste av eliten av musikere i Norge. Han spilte i  Åge & Sambandet (80-87), Vestlandsfanden, Vazelina Bilopphøggers, Hellbillies og mange flere. Lista med plateinnspillinger som formidlet av Wikipedia fram til 2019 er lang:

Vazelina Bilopphøggers

Remme Brothers Band

Åge Aleksandersen & Sambandet

Pig Panic[redige

1st Revolution Orchestra

Casino Steel

Poormans Hollywood

The Boots Band

Zaz

  • Oh-la-la! (1985)

Andre deltagelser
Aksel Taraldsen - Munnspill, vokal foto: David Been


Hans Cato Kristiansen - Trommer, vokal foto: David BeenHenning Remme - gitar, vokal foto: David Been


Lasse Hafreager - Orgel, piano, vokal Foto: David Been


Øystein Remme - Gitar, vokal foto: David Been


Øyvind Kristensen - Bass, vokal foto: David Been


31 views0 comments

Comments


bottom of page