top of page

Ogdens Rythm & Blues og The Daryl / Banini Experience på Lucky Luke lørdag 2. november

Ogdens Rythm & Blues

Fem veteraner fra musikkmiljøet i Moss:

• Tangentfører Egil Jegleim har med sin store rutine på diverse keyboards tatt i bruk alle tangenter (sorte og hvite). Det blir det grom lyd av. Egils tekniske utstyr har også utviklet seg i riktig retning og er nå nærmest “bærbart”. Egil behersker en rekke stilarter, alt fra symfonisk klassisk musikk til rock. Egil har også vært en drivkraft i musikklivet ellers i Moss, bl.a. gjennom KLuBb1 og Røed Rock.

• Tomm Berger er en stødig og kreativ bassist med masse live-rutine. Han er så bevegelig at du aldri kan være trygg på hvor han dukker opp i lokalet som libero med sin senderstyrte basslyd. Tomm er R & B – veteran.

• Kjell Kjellman har etter et lengre opphold tatt tak i mikrofonen igjen. Han holder nå også et godt tak i en gitar. Når han kombinerer dette med munnspill og drivende R & B – vokal er han en drivkraft i bandet, mer bevegelig og allsidig enn noen gang.

• Terje Ogden har også startet opp igjen etter lang bandpause, og han spiller leadgitar med stor lyd og innlevelse. Han har pyntet på scenebildet ved å hente hjem en ny Gibson Les Paul Standard fra elgitarens hjemland. Terje har grepet nerven fra sin tid i Dr. Henderson ved å satse mer på gitaren og mindre på sang – men synger fremdeles i ny og ne.

• Georg V. Ogden sverger i motsetning til sin brors nye instrument til sitt gamle Ludwig Super Classic trommesett som har fulgt ham fra 1966. Det er fremdeles god lyd i ´tæmmane´ som rundt 1970 ble “slått inn” av Ian Paice fra Deep Purple i Århus. Georg spiller på det han har av rutine, og han treffer trommene rett som det er.

Det blir salg av bok Green Onions 2 til de som vil handle til seg selv eller julegave. Flott anmeldelse på nettsted Ballade.no.

Popredaktører fra hele fylket vil bidra.

The Daryl / Banini Experience 

DARYL ble født i Memphis Tennessee og vokste opp i Chicago, Illinois hvor han i en ung alder vandret i “bluesgatene” med sin stemme og gitar. Han fullførte sin høyskoleutdannelse og jobbet som en reklameartist for avisen “Chicago Tribune” i noen år. Det pågikk også flere ting musikalsk, hvor han blant annet koret for Tina Turner når hun gjorde sitt “comeback”, møtte og spilte med Muddy Waters, Robert Cray og Eddy C. Campbell, for å nevne noen. Dette fikk ham til å avslutte sin karriere som reklameartist, og dedikere sitt liv til å synge og spille Soul & Funky Blues på heltid.

HAN BOSATTE SEG I NORGE for mange år siden av familieårsaker. Da han ankom, hadde han bragt med seg sin koffert proppet med musikalsk erfaring og med en stemme ingen kunne ignorere. Etter to år med utøving i Skandinavia med sin gitar, fikk han anledning som vokalist til å bringe nytt liv til bandet “Chicago Blues Meeting”, som oppstod noen år tidligere i det legendariske “Chess Studio” i Chicago. Daryl og dette bandet turnerte gjennom Skandinavia i 1991-1993, og imponerte dypt headlinerne de delte fortjeneste med, som Earl King, Etta Jame’s Band og Albert Collins & The Icebreakers.

AV PERSONLIGE ÅRSAKER tok Daryl noen år fri fra turnering, men benyttet seg fremdeles av nettene til å skape nye låter, med ønske om å bringe Bluesen til et nytt Millenium med oppdaterte funky groover, og ikke minst tekster som de nyere generasjoner oså kunne relatere seg til. På denne måten gjennomførte han sin suksessfulle comeback, og ved å samarbeide med store amerikanske og norske musikere, turnerte han atter en gang konserthallene og bluesfestivalene i Europa med sitt repertoire. En av hans første låter “It’s Hard Out There” var inspirert av hans egne erfaringer, og utgitt sammen med noen få andre av hans komposisjoner i 1997 som solgte over 50 000 kopier. Bluesmagasinet “Jefferson” gav ham veldig god kritikk og forventer å høre mye mer fra ham i fremtiden.

I 1998 MØTTE DARYL den legendariske Paul Weeden Sr., og sammen skapte de ett nytt og spennende musikalsk forhold. Idag er Daryl mer opptatt enn noen sinne med det han elsker mest; Synging og spilling for fulle hus i Europa, mens han konstant forbedrer sine ferdigheter og komponerer nye låter.

Akustisk duo ;

Daryl McDade – gitar og sang

Andre Banini – perk

CC kr 100,- for medlemmer / kr 150,- for ikke medlemmer.

Som vanlig blir det salg av pølse og vaffel og det vil bli utlodning med fine premier.


Ogdens Rythm & Blues

Ogdens Rythm & BluesOgdens Rythm & Blues

Ogdens Rythm & Bluesogdens

Ogdens Rythm & BluesDaryl

Daryl


1 view0 comments

Comments


bottom of page