top of page

Noise Pollution på Lucky Luke lørdag 24. mars


I tretten år har Noise Pollution servert et forrykende show – og like forrykende og fengende bluesrockmusikk. Bandets frontfigur, Roar Solbakken, gir absolutt ALT på scena. Enten han trakterer munnspillet, eller pianoet så tangentene bokstavelig talt skvetter til alle kanter, får denne mannen publikum til å nå kokepunktet fra første anslag. Roar er bare helt rå, og Noise Pollution er et østerdalsband som imponerer selv de største fra ”over there”!

Forurensing er noe dritt, og klimaet går til helvete – stort sett. Da er det godt at Noise Pollution holder fanen høyt hevet for fansen og fortsetter å pumpe ut drivende, miljøskapende blues over det ganske Norge og Sverige. Siden 1998 har klimaet vist at det tåler hyppig…e, svette doser Noise Pollution. Antagelig har verden bare hatt godt av det….

Noise Pollution er fra Rena. og disse egentlig stillfarne østerdølene med antydninger til skogskjegg og frosne vinterneser har knapt ønsket å forlate scenen de siste fjorten årene. Lets Rumble..!Noise Pollution spiller fortrinnsvis Texas- og Chicago-blues. De har spilt på flere festivaler i Norge og Sverige, som på Romerike Roots & Blues, Lillehammer Bluesfestival, Ørlandet Bluesfestival, Drøbak Festivalen, Color Bluesfestival og ikke minst på Åmål Bluesfest i Sverige. Coverlåter står på spillelisten, men det blir stadig mer egenprodusert materiale. Sceneshowet MÅ oppleves. Eller som Gene Taylor i Fabulous Thunderbirds sa om Solbakken under Romeriksfestivalen på Hellerud: ”This man is even crazier than me. What a SHOW!”

I 2000 og 2001 ble bandet påmeldt som Elverum Bluesklubbs representanter til Union Bluescup på Notodden. Her kom de til finalen – og kanskje vel så vesentlig; de ble store publikumsfavoritter! Etter dette har spillejobbene strømmet på. Så om de ikke har spilt for din bluesklubb ennå, er det helt klart på tide! Noiser’a byr på seg selv og vel så det, og DERE får et show og en musikkopplevelse av dimensjoner!

Bandet består av:

Ole Martin Røsten: bass

Jan Inge Larsen: trommer

Roar Solbakken: piano, munnspill og vokal

Glenn Håvard Gran: gitar og vokal

Det blir som vanlig salg av pølse i vaffel og utlodning med fine premier. CC kr 100,- for medlemmer og kr 150,- for ikke medlemmer. Nye og gamle medlemmer er velkommen. Medlemskap kan tegnes i døren, dersom det er ønskelig og det følger med mange medlemsfordeler som billigere konserter, bluesaviser, mv – Eftablues har så langt vært en suksess for Moss Bluesklubb og vi håper enda flere tar turen innom klubben etter en handlerunde i sentrum. Her er alle velkommen. I det siste har det vært tett med folk på våre arrangementer og håper på nok en efta med mye folk og kvalitetsmusikk midt på blanke eftan.




0 views0 comments

Commentaires


bottom of page