top of page

Mr. Martin & His Big Horns, Lucky Luke 1. november

Mr. Martin & His Big Horns

Mr. Martin er i henhold til Folkeregistret trolig Stig Martinsen, ildsjel i bluesklubben og kjent musiker i Moss siden 70-tallet. Den gangen spilte han trommer (sølv Slingerland som han kjøpte på Bo-Kredit) og spilte i band som Love in Vain, Lady Rosemary, Josie m.fl.

Han ble etterhvert lei av å sitte gjemt bak trommer og lokk og kjøpte seg gitar, (da hadde han fått American Express) forsterker, plektere, ledninger og alt som trengs. I tillegg skaffet han seg en mikrofon til å synge med og han kom mer frem på scenen f eks i sammenheng med Dr. Blå , Kråkeby, Moss Blues Trio og Supersession.

Hans nyeste prosjekt kalles altså Mr. Martin & His Big Horns og deres første opptreden er nå på bluesklubben i Moss den 16. november.

Mr. Martin & His Big Horns spiller låter av professor Longhair og er preget av pianobasert blues fra New Orleans. Det er plukket låter fra 30 tallet med Roy Milton, Professor Longhair, T – Bone Walker, Freddie King , BB – King, Albert King , Guitar Slim, Ray Charles, mv – stort sett det beste av de beste bluesartistene.

Bandet er opptatt av et åpent lydbilde med plass og rom for improvisasjoner. Første økten spilles som kvartett uten blåserekka, som seler på seg instrumentene til økt to der vi sveiver innom en rekke Chicago baserte artister.

Bandet består av ;

Stig Martinsen, gitar og sang

Yngvar Pettersen, piano og orgel

Arne Brunvoll, bass og sang

Per Morten Bergseth, trommer

Thor Ivar Aas, trompet

Frode Engan, sax ( baryton og tenor )

Andreas Ottersen, trombone

CC kr 100,- for medlemmer CC kr 150,- for ikke medlemmer


Mr. Martin & His Big Horns

Mr. Martin & His Big Horns


0 views0 comments

Commentaires


bottom of page