top of page

Kurt Slevigen & Arne Fjeld Rasmussen - Samfunnshuset 9.mars -24.

Updated: Feb 6


Konsertstart kl. 16.00 dørene åpnes 1 time før konsertstart
Kurt Slevigen er en erfaren gitarist og vokalist som har spilt i ulike bluesband siden tidlig på 80-tallet i Bergen, Trondheim og Oslo. Hans Musikkstil består av gammel countryblues og Chivago blues fra 50 og 60-tallet.

Slevigen har gitt ut flere album i løpet av sin karriere, inkludert "Rockin Feet" med Chicago Bound i 1997, soloplaten "West Side from the East Side" i 2002 og nylig "Paying Homage to the Blues" 2022 som han spilte inn sammen med Arne Fjeld Rasmussen. Slevigen har spilt sammen med Arne Fjeld Rasmussen siden 1990 - tallet.

Arne Fjeld Rasmussen er en norsk munnspiller, produsent og maler fra Nord-Odal. Han begynte å spille munnspill i 1989, og har siden etablert seg som en av norges beste på munnspill. Han har samarbeidet med en rekke artister både nasjonalt og internasjonalt, og er anerkjent som en autoritet blant norske blues munnspillere. Arne har bl.a. vært med å berike komposisjoner til tekster i samarbeid med forfatter Hans Ludvig Fredheim.

Arne har spilt inn, produsert og mikset utgivelsen av "Paying Homage To The Blues" med Kurt Slevigen, som ble utgitt AFR Records i 2022. Platen ble Spellemann nominert i kategorien Blues, for plater utgitt i 2022.

Kurt Slevigen og Arne Fjeld Rasmussen var blant artistene som spilte på The Norwegian Blues Adventure i London i 2019. De delte scene med navn som Amund Maarud, Knut reiersrud, Vidar Busk, Bjørn berge, Tora Dahle Aagård og Ronnie Jacobsen, og sammen fylte de Royal Albert Hall med blåtoner.

Kurt og Arne møttes første gang tidlig på 90 - tallet, da det var en blues jam på puben "Gamle Brygghus" i Oslo. De har spilt sammen i Kurt Slevigen Band siden slutten av 90 - tallet, og i 2022 slapp de sin nye plate "Paying Homage to the Blues" som et duoprosjekt. Kurt og Arne er blant landets fremste utøvere innen sjangeren Blues hvor lidenskap, alvor og dybde er sterke elementer.
1 view0 comments

Comments


bottom of page