top of page

Kryssover Jazzfestival Moss 8. - 10.februar 2024.

Updated: Dec 21, 2023


I år samarbeider Moss Bluesklubb med Moss Kulturhus, Arena, Verket Scene, Moss Jazzklubb og House of Foundation om arrangementet Kryssover Jazzfest Moss 2024.Moss Bluesklubb har ansvaret for konserten kl. 16.00 med Hot Rod Double.

For øvrig info om Kryssoverfestivalen se www.mosskulturhus.noGrenseløs jazzmusikk av høyeste kvalitet Kryssover Jazzfest Moss er en jazzfestival som arrangeres for femte gang i 2024. Festivalen startet i 2019, og er nå samarbeid mellom seks kjente kulturinstitusjoner i Moss; Moss Kulturhus, Arena Moss Kirke- og kultursenter, Moss Jazzklubb, Moss bluesklubb og Verket Scene . Målet er å gi publikummet sjangeroverskridende jazzmusikk av høyeste kvalitet, derfor også navnet Kryssover (crossover). Programmet kan inneholde både sanntidsmusikk, joik, blues, soul, elektronika og rock – alt ispedd jazz og levert av dyktige musikere fra inn- og utland.

Jazz for alle – uansett alder og musikksmak Du trenger ikke være jazz-kjenner for å ha glede av Kryssover Jazzfest. Festivalen har et variert program og er til for alle som har lyst til å utfordre egen musikksmak. Enten du er barn eller voksen, glad i jazz eller bare glad i god musikk – velkommen til Kryssover Jazzfest Moss!

 

12 views0 comments

Комментарии


bottom of page