top of page

KluBb1 prisen 2023 til Moss Bluesklubb

Hvem og hva er KluBb1:

KluBb1 Moss er en ideell, uavhengig og medlemsstyrt interesseforening musikere og andre kulturinteresserte.

KluBb1 skal fremme musikk-og kulturinteressen i Moss og omegn, og skal ha høy toleranse for ulike kunstneriske og folkelige uttrykksformer.

KluBb1 er derved åpen for å presentere de fleste sjangere innen musikk, dans, litteratur og andre scenebaserte, kulturelle utrykksformer.

Leder av Moss Bluesklubb Inger-Lise Skartlien har akkurat fått utdelt KluBb1 prisen av leder for Moss Kommunes Hovedutvalg for Kultur, Aktivitet og inkludering, Øyvind Tandberg-Hansen.


Begrunnelsen fra KluBb1 for å gi årets pris til Moss Bluesklubb var som følger:

Dagens vinner er en klubb som ble etablert i 2006, og hadde som første tilholdssted Tivoli Amfi i Moss. De kalte seg en fritidsklubb for voksne.

En gjeng med glade bluesentusiaster dro igang en bluesklubb under ledelse av Stig Martinsen. De savna muligheter for å høre blues i Moss. I løpet av relativt få år har klubben bygd seg opp til å bli en av norges ledende bluesklubber.

Medlemsmassen har økt formidabelt, økonomien har blitt bedre og bedre, og klubben fikk muligheter til å engasjere store blues navn fra inn -og utland.

Det er verdt å merke seg at alle som har spilt for Moss Bluesklubb uttrykker at det er en av landets hyggeligste plasser å spille. Medlemmene her utgjør et fantastisk publikum.

Klubben har plassert Moss på blueskartet i Norge. Gjennom årene har ildsjelene i Moss klart å få topp nasjonale og internasjonale bluesartister påp scenen, og samtidig klart å skape et godt bluesmiljø i Moss.


KluBb1 tildeler KluBb1 prisen for 2023 til Moss Bluesklubb, for et fantastisk arbeid gjennom mange år for å fremme musikklivet i Moss, alt utført av frivillige ildsjeler.
Trond Granlund m/ trio underholdt før utdelingen av KluBb1 prisen. Utdelingen skjedde på Skihytta i Moss7 views0 comments

Comments


bottom of page