top of page

JOAKIM TINDERHOLT & and His Band

Kommer til eftablues på Verket Scene lørdag 25.mars. Dørene åpner for publikum

kl. 14.30 og konsertstart er kl. 15.00Joakim Tinderholt & his band ble dannet i 2005. Bandet har flere plateutgivelser bak seg, og albumet "You gotta do more" ble i 2014 nominert til spelemannspris og til Amerikanske Blues Blast Music Awards". Oppfølgeren, albumet "Hold on" ble nominert til spellemann i 2017. Dette albumet ble belønnet med terningkast 6 fra Bluesnews anmelder.

Siden bandet signerte med det tyske plateselskapet Rhythm Bomb Records har de etablert seg som et sterkt navn på den europeiske Blues- og Rock n`roll scenen. De har bl.a opptredener på scener som Screamin` Festival i Spania, Rhythm Riot i England, Moulin Blues i Nederland og mange flere.

Med ny musikk på trappene i 2023 er Joakim Tinderholt & his band virkelig på offensiven, og vi ser fram til å få dem til Moss Bluesklubb på Verket Scene.

Tinderholt har med seg en usedvanlig sterk gruppe musikere:

  • Joakim Tinderholt Gitar og vokal

  • Håkon Høye Gitar og vokal

  • Bill Troiani Bass og vokal

  • Kjell Magne Lauritzen Piano

  • Svein Åge Lillehamre Trommer


Bill Troiani har et eget band ved siden av jobben som bassist for Tinderholt. Med seg har han bl.a med seg Håkon Høye i bandet. Dette bandet har blitt nominert til 4 spelemannspriser, og vunnet 2.

Så totalt har musikerne vi skal ha på scenen denne lørdagen blitt nominert til 6 spelemannspriser og vunnet 2.

Joakim Tinderholt stilte opp på minnekonserten for Stig Martinsen
Her er Tinderholt og Lauritzen sammen med Moss Bluesklubbs egen Kristian Nordgård på scenen under nevnte minnekonsertHer er Kjell Magne Lauritzen, Kristian Nordgård og Per Amundsen på øving før minnekonserten.Kjell Magne og Kristian på øving før minnekonserten. Veldig flott av både Kjell Magne Lauritzen og Joakim Tinderholt å stille opp på minnekonserten.

38 views0 comments

Comments


bottom of page