top of page

Foredrag om Aunt Mary lørdag 11. september kl. 18.00

Moss Bluesklubb har fått Harald Otterstad og Tor Andersen ( forfattere av boka om Aunt Mary - Stop Your Wishful Thinking) til å holde foredrag om Aunt Mary. Stedet er Moss Samfunnshus


Moss Bluesklubb inviterer til foredrag om Østfolds rockelegender, Aunt Mary.

Sted: Moss Samfunnshus onsdag 11.september 2024 kl. 18.00

Aunt Mary er historien om legendariske rockehelter fra Østfold, som fortjener å bli løftet fram og hedret for sine fabelaktige kvaliteter som musikere og låtskrivere. Bandet var oppsiktsvekkende allsidige der de veksla mellom progrock, heavyrock og rein blues.  

Historien om Aunt Mary startet tilbake på 60-tallet, og bestod av gutter fra Fredrikstad, Sarpsborg og Moss. Aunt Mary fikk aldri den anerkjennelse som de hadde fortjent i sin samtid, mener Harald Otterstad og Tor Andersen. De har derfor skrevet en bok om bandet, en bok som høster meget gode kritikker.

I foredraget om Aunt Mary vil vi høre 2 engasjerte forfattere fortelle historier om bandet. Det er også lov til å håpe at noen av de omtalte personene i boka dukker opp til foredraget.

Harald Otterstad:

(født i Sarpsborg 1955), ble utdannet jurist fra Universitetet i Oslo i 1982, og har et langt virke som strafferettsadvokat. Han er nå pensjonist, men er fortsatt åpen for litt jobbing. Han har tidligere skrevet to bøker om den lokale pophistorien i Sarpsborg. I dag spiller Otterstad keyboard/orgel i progrockbandet Deja Vu og i Pæddekummen Bluesband.

Tor Andersen:

(født i Oslo i 1948). Eier og daglig leder av radiostasjonen Ordentlig Radio, som i 2018 fikk NOPA sin formidlingspris for sitt virke for norsk musikk. Kjent for en lang karriere som programleder i radio og TV, blant annet 17år i P4 Radio Hele Norge. Journalist i Fredrikstad Blad i 12 år. Han var med på å starte Viseklubben Hartvig, revyselskapet Glade Bjørn og Radio Fredrikstad. I 2023 ble radioveteranen tildelt Prix Radios hederspris.


12 views0 comments

תגובות


bottom of page