top of page

Engens Gledeshus på Lucky Luke lørdag 23. februar


Engens Gledeshus

ENGENS GLEDESHUS

Gunnar Engen, tidligere bassist i Stavangerensemblet, samler en gjeng med rutinerte kvalitetsmusikere under navnet Engens Gledeshus. Han har spilt bass siden 1965, og har også spilt i Englakoret og Reidar Larsen Bluesband. Hadde sitt eget bluesband (The Blue Balls) på slutten av 80 tallet, og spiller fast hver søndag på Dickens pub i Stavanger. Engen blir hyppig brukt som vikar i forskjellige band og har også jobbet mye som studiomusiker.

Bent Patey, Oslo, gitarist og frilansmusiker siden 1973 har bidratt som komponist/arrangør og studiomusiker på over 30 produksjoner med artister som bl. a. Halvdan Sivertsen, Anne Grethe Preus, Geirr Lystrup og Sverre Kjeldsberg. Han var med å starte Bryggerigangen Bluesband 1978 og har i alle år hatt sitt eget band “Patey’s Pipe” med varierende besetninger. Nominert til Spellemannsprisen to ganger.

Roald Østhus er Stavangers store potet og kan brukes til alt! Spiller de fleste instrumenter, men har sin spesialinteresse på piano, gitar, orgel og vokal. Har vært med på div. plateinnspillinger i Stavanger gjennom mange år. Har spilt i bl.a. Neil Wilde Band, Sardines, og Hipshakers. Har spilt sammen med bla. Oddvar Solheim, Reidar Larsen, Frode Alnæs og Peter Nordberg.

Olav Gustafsson har vært profesjonell trommeslager siden 1967. I 10 år bodde han i Berlin, og medvirket som studiomusiker på over 150 LP innspillinger på 70-80 tallet. Reiste tilbake til Norge igjen i 1985 og begynte som trommeslager hos blant andre Jonas Fjeld Band og Jørn Hoel, før bluesen og jazzen tok tak i ham. Begynte samarbeid med bl.a. Reidar Larsen, Vidar Busk, Dr. Bekken og Elmor James Tribute Band. Også internasjonale artister som Ike Turner, Homesick James, Roy Gaines,Tony Vega Band. Olav er fast trommeslager i Big Chief Jazzband,  R&B Express og nå også i Patey’s Pipe

Det blir som vanlig salg av lodder med fine premier og salg av pølse og vafler

cc kr 100,- for medlemmer kr 150,- for ikke medlemmer


Gunnar Engen[1]
0 views0 comments

Comments


bottom of page