top of page

En annerledes Eftablues med Hilde Louise Orchestra 23. februar

48051736_10211734171862987_7669466351064317952_o

Hilde Louise Asbjørnsen gjester Moss Bluesklubb lørdag 23 februar!

Hilde Louise er jazzsanger, låtskriver, skuespiller og kabaret-artist med flere store musikal-roller bak seg. Hun er blitt sammenlignet med Billie Holiday, Marilyn Monroe og Edith Piaf, og beskrevet som like mye musiker og poet, som historieforteller.

Under konserten ved Moss Bluesklubb presenteres en herlig miks av Asbjørnsens siste plater i herlig samspill med hennes trofaste musikere; Anders Aarum på tangenter, Jens Fossum på kontrabass, Hermund Nygård på trommer og Svein Erik Martinsen på gitar.

«Jeg har skrevet en hel del låter med blues i bånn, og jeg gleder meg ekstra til å ta dem «hjem» til Moss Bluesklubb!» – Hilde Louise Asbjørnsen

Gå ikke glipp av det forrykende liveshowet til Hilde Louise på Moss Bluesklubb lørdag 23 februar!

Presse-sitater: Hilde Louise Orchestra er en egen tilstand. «Dont´t Stay for Breakfast» er et visittkort anno 2015 som forteller oss at Hilde Louise er en artist i verdensklasse. Hun forteller historier med hode og hale, inderlige og ekte og egna til ettertanke – vi snakker lyrikk. Hadde hun bodd i New York hadde Broadway og de hippe jazzklubbene åpna dørene for lenge siden. – Tor Hammerø, For de Jazz

Flott og feiende. Eleganse er et ord som er lett å gripe til møte med Hilde Louise Asbjørnsen og hennes orkester. – Fredrik Wandrup, Dagbladet om «Don´t Stay for Breakfast»

5/6: Det er swingende, både dempet og direkte, forførende, tett og flott. – Hamar Arbeiderblad om «Don´t Stay for Breakfast»

5/6: Det er som om noe av Billie Holiday har tatt bolig i henne. Hun er forføreren som presser deg litt lenger enn fornuften tilsier. – Aftenposten om «Månesjuk»

Se musikkvideoen til «Don´t Stay for Breakfast»: https://bit.ly/2NGljDG

Se Hilde Louises opptreden under Oslo Jazzfestival i Operaen 2016: https://bit.ly/2Q9myAk

Se Hilde Louise Orchestra fremføre «Lazy Afternoon» på Karin Krog på NRK fra Rockheim: https://bit.ly/2QSkWIz

CC kr 250/ 350

3 views0 comments

Comments


bottom of page