top of page

Eftablues på Samfunnshuset Moss lørdag 20.1 - 2024 kl. 16.00

innslipp publikum 1 time før konsert

På vår første eftablues i 2024 får Moss Bluesklubb besøk av Håkon Høye med sitt band The Honeytones. Med seg denne dagen får han med seg gitaristen Kristian Nordgård fra Moss.

Høsten 2019 slapp Håkon Høye albumet "Nights At The Surf Motel". Dette er oppfølgeren til "Bout Time" som kom ut i 2013. Albumet ble nominert til Spellemannspris i 2019.


Musikken til Håkon Høye & The Honeytones er smidd over klassisk blues, rock`n roll og americana, mens tekstene har fokus i samtiden. Låtene på hans siste album er skrevet i samarbeid med William "Bill" Troiani. Et samarbeid som i tillegg til 2 Spelemannspriser med Billy T. Band har resultert i flere finaleplasseringer i International Songwriting Contest i Nashville (2.plass i blueskatagorien for låta "Blow My Cover" i 2013).


Utover sitt arbeid med Billy T.Band har Håkon vært aktiv på norske og utenlandske konsertscener siden midten av 1990-tallet. Han har deltatt på bl.a Louisiana Red`s "Back To The Black Bayou" som var nominert til 2 Blues Awards (bluesens grammy) i Memphis i 2010. Håkon var også aktiv i miljøet rundt den nå nedlagte klubben "Muddy Waters" i Oslo tidlig på 2000-tallet. Han har siden denngang spilt med en rekke artister i inn- og utland.22 views0 comments

Комментарии


bottom of page