top of page

Eftablues med Vidar Busk & His True Believers


Vidar Busk & His True Believers

Vidar Busk & His True Believers


Vidar Busk & His True Believers

Lørdag 2. mai kl. 15:00-18:00

Vidar Busk markerer i 2015 sitt 30-årsjubileum som profesjonell artist. Han er på veien med sitt ”nye” True Believers og har mange spennende prosjekter på gang.

Vidar Busk kan i 2015 feire et musikalsk jubileum og se tilbake på 30 svært innholdsrike og suksessfulle år som gitarist og artist. Det startet for alvor da han som 15-åring flyttet til USA og gikk fire år “i lære” som bluesmusiker. Tilbake i Norge i 1990 fikk han raskt rollen som gitaridol og har siden den gang vært en ener på sitt felt og en svært ettertraktet musiker. Veien har gått via bluesmiljøet til internasjonalt gjennombrudd med bandet True Believers og kontrakt med Warner Music. Han har mottatt to Spellemannspriser og Notodden Bluesfestivals ærespris. Det har blitt ni plateutgivelser, han har fått kjendisstatus og gjort opptredener på store festivaler og klubber over hele Europa. Året 2013 ble avrundet med vellykket deltakelse i norske Melodi Grand Prix.

De siste årene har han turnert med bandet og musikken han slo gjennom med i 1997, Vidar Busk & His True Believers. Publikumsetterspørselen etter å få gjenoppleve Vidars kjente låter fra 90-tallet har vært stor, og nå ser Vidar framover igjen og starter et nytt kapittel i karrieren. Har tar med seg band­navnet True Believers videre, men nå med ny besetning og ny musikk. Publikum vil fortsatt høre musikk fra hele Vidars karriere med låter som ”Stompin’ Our Feet With Joy” og ”I Came Here to Rock”, men i tillegg vil man få ny musikk i velkjent energisk True Believers-stil. Siste tilskudd i besetningen ti True Believers er munnspilleren og vokalisten Eirik Bergene. Med fra original­besetningen til True Believers i 1996 er bassisten Rune Endal. Trommeslageren Alexander Pettersen har også spilt med Vidar i mange år. På orgel og piano finner vi Dag Yri. CC kr 250,- for medlemmer CC kr 300,- for ikke medlemmer

Dronningens gate 17, 1530 Moss, Norway

1 view0 comments

Comentarios


bottom of page