top of page

Eftablues med ROOSTERHOUSE GUMBO BAND

Lørdag 7.oktober kl. 15.00


ROOSTERHOUSE GUMBO BAND


Presseskriv:


Roosterhouse Gumbo Band ble startet I 2012, godt over 100 år med aktiv musikkglede ble da forenet. Bandet ble startet etter en forespørsel om å være jamverter på Bellman Pub under Notodden Bluesfestival. Det førte til at vi ble vertsband for den offisielle bluesjam'en der 8 år på rad, samt et år på "nye Bellman" under Notodden Bluesweekend i 2020.

Ellers har vi spilt på en rekke bluesklubber, puber/kroer og noen mindre festivaler. Color Line Bluescruise til Kiel, som jamverter igjen, var et høydepunkt i 2017. Vi var også vertsband for jam'en på Drøbak Havnefestival i 2018 i tillegg til at vi spilte en egen konsert der også.

Bandet spiller en gumbo av blues-stilarter. Entusiasme, glede og kjærlighet til musikken ligger alltid bak det vi gjør! Bandet holder til i Holmestrand/Hof, Kongsberg og Austmarka (Kongsvinger).


Bandet ga ut cd'en "Let out the Boogie" i 2018. Den inneholder 15 egenskrevne låter og fikk god kritikk i Blues News. Cd'en har også fått gode anmeldelser i belgiske og nederlandske bluesfora.

"Rowanberry Red", Bjørn Rønneberg; vokal/munnspill/gitar/orgel m.m., har tidligere spilt med bl.a. Blues Enough, Under Cover Bluesband og A Few.

Sterk vokal med Muddy Waters, Brownie McGhee, Ray Charles og Jerry Lee Lewis som noen av forbildene. Spiller på selvbygde CBG´s og gitarer, samt vaskebrett ved "behov"! Intens framtreden og entusiasme i musikken!!

"Dr With", Sverre With; gitar, har tidligere spilt med bl.a Svelvikstrømmen Bluesband, Blues Enough, Elin and the Blue Boys og Blues Believers.

Sverre spiller i en typisk jump/swing tradisjon “(old school)”.

"Professor Kristiansen", Jon Kristiansen; bass, har tidligere spilt med bl.a. Blues Enough, Elin and the Blue Boys, Blues Believers og Blues in a Cop. Jon er en levende database på bluesmusikk og musikere!


24 views0 comments

Commentaires


bottom of page