top of page

Eftablues med Noise Pollution 18. april


Noise Pollution

Noise Pollution


Forurensing er noe dritt, og klimaet går til helvete – stort sett. Da er det godt at Noise Pollution holder fanen høyt hevet for fansen og fortsetter å pumpe ut drivende, miljøskapende blues over det ganske Norge og Sverige. Siden 1998 har klimaet vist at det tåler hyppige, svette doser Noise Pollution. Antagelig har verden bare hatt godt av det.

De har utgitt tre CD-album, og det tredje ble til i løpet av vinteren/våren i jubileumsåret 2008. Låtmaterialet blir stadig mer deres eget, og de har spilt på de fleste store festivaler i Norge og Sverige, Bandet har for vane å bli publikumsyndlinger når de trår i gang med blues og annen beslektet musikk og lar det stå til. Som en fjern tremenning til glamrocken fra begynnelsen av 70-tallet, er Noise Pollution konger av glambluesen, ytterst pene i tøyet og med sjarme og stil så det rekker herfra og helt bort til deres musikalske røtter innen Texas- og Chicago-bluesen. Det blir alltid fest når bandets frontfigur Roar Solbakken, ulastelig antrukket og med nykjemmet sveis, angriper pianoet som om det må tilintetgjøres der og da. Moro er det også, og bra!

Dette bandet har vokst stort i løpet av sine 10 år. Og veksten skal fortsette, tilbeste for klimaet. Noise Pollution er ingen miljøsinker. Snarere tvert imot – de er bare helt nødvendige om vi fortsatt skal ha det gøy!

Dette er Noise Pollution (i alfabetisk rekkefølge): Glenn H. Gran – gitar/vokal Jan Inge Larsen – trommer Ole Martin Røsten – bass/backing vokal Roar Solbakken – vokal/piano/munspill

Diskografi: 2000: ”Noise Pollution Blues Band” 2003: ”Ready to Rumble” 2008: “One Decade Down”

CC kr 100,- for medlemmer CC kr 200,. for ikke medlemmer

18. april kl. 15:00

2 views0 comments

Comments


bottom of page