top of page

Eftablues med Mr. Martin & His Big Horns 5. november


Mr. Martin & His Big Horns

Mr. Martin & His Big Horns


Mr. Martin & His Big Horns

Mr. Martin er i henhold til Folkeregistret Stig Martinsen, ildsjel i bluesklubben og kjent musiker i Moss siden 70-tallet. Den gangen spilte han trommer og spilte i band som Love in Vain, Lady Rosemary, Josie m.fl.

Han ble etterhvert lei av å sitte gjemt bak trommer og ønsket en mer fremtredende rolle som vokalist og gitarist. Han kom mer frem på scenen f eks i sammenheng med Dr. Blå , Kråkeby, Moss Blues Trio og Supersession.

Hans nyeste prosjekt kalles altså Mr. Martin & His Big Horns og bandet har bak seg flere konserter i Moss og Oslområdet. De beste tilbakemeldingene er når klubbene ønsker oss tilbake.

Mr. Martin & His Big Horns spiller låter av professor Longhair og er preget av pianobasert blues fra New Orleans. Det er plukket låter fra 30 tallet med Roy Milton, Professor Longhair, T – Bone Walker, Freddie King , BB – King, Albert King , Guitar Slim, Ray Charles, mv – stort sett det beste av de beste bluesartistene. Vi har med tre solister piano, gitar og trombone og det betyr gode improvisjoner sammen med godt arrangerte låter.

Bandet er opptatt av et åpent lydbilde med plass og rom for improvisasjoner. Første økten spilles som kvartett uten blåserekka, som seler på seg instrumentene til økt to der vi sveiver innom en rekke Chicago baserte artister.

Vi jobber for tiden med eget stoff og planlegger å gå i studio januar / februar 2017. Disse egne låtene vil bli presentert på de stedene vi spiller høsten 2016.

Bandet består av ;

Stig Martinsen, gitar og sang

Yngvar Pettersen, piano og orgel

Arne Brunvoll, bass og sang

Per Morten Bergseth, trommer

Thor Ivar Aas, trompet

Frode Engan, sax ( baryton og tenor )

Andreas Stene Pettersen, trombone CC kr 150 /200

3 views0 comments

Comments


bottom of page