top of page

Eftablues med Morsa Blueslag 12. mars


Morsa Blueslag

Morsa Blueslag


Morsa Blueslag kommer fra Moss og Kløfta. De er alle erfarne artister og gitaristene og vokalistene Jon og Stig har henholdsvis bakgrunn fra grupper som Kråkeby, Supersession, Moss Bluesband, Mr. Martin & His Big Horns, Moss Blues Trio, mv

Morsa Blueslag er et relativt nystartet lag innefor bluesgenren og bandet gjorde sin første spillejobb høsten 2014. Bandet ble etablert for å spille en tøffere bluesform, ispedd elementer av både rock, country og “bluesy” funk.

Med to erfarne gitarister og vokalister i front ( Jon Bånrud og Stig Martinsen ),samt en tight rytmeseksjon vi har lett lenge etter, men omsider fant på Kløfta.

Borgar Skoveng, bass, har spilt i en lang rekke sammenhenger. Lokalt kan man nevne The Men They Couldn’t Shave, hvor han var med på to plateutgivelser, og nå nylig At sundown. Av andre prosjekter finner vi Odd People og A band named Sue. Han har også freelancet mye, og har bl.a. backet Linda Gail Lewis, søster av den mer kjente Jerry Lee. Dette gjorde han sammen med Tor Mikael Stav -Larsen (trommer )

Tor Mikael har bodd noen år i Bergen, der han har vært involvert i en rekke bandprosjekter og jobbet fast på Kvarteret. Andre prosjekter er Hot Muffin og Jessheim/Kløfta-bandet Jane Doe. Både Borgar og Tor Mikael har spilt med Stina Stenerud & Her Soul Replacement.

Disse gutta i stand til å løfte taket på de fleste utesteder. Eneste måten å finne ut dette på, er å ta kontakt for engasjere oss på ditt utested. Ta kontakt med Stig Martinsen tlf 46616376 cc kr 150// 200

Dronningens gate 17, 1530 Moss, Norway

3 views0 comments

Comments


bottom of page