top of page

Eftablues med Lisa Lystam Family Band 19. november


Lisa Lystam Family Band

Lisa Lystam Family Band


Lisa Lystam og gutta er klare for Moss Bluesklubb lørdag den 19 november kl.15.00 Her er Sveriges for tiden desidert mest populære bluesband. Ingen spiller og turnerer så mye som dem. Som fra ingensteder dukket plutselig Lisa Lystam og hennes «familie» opp, satte foten ned og tog Sverige med storm. De kom inn i bluesmiljøet som et frisk, ungt pust. Som et lyn fra klar himmel så var de bare der. Nå er de Sveriges mest bookede blues- og rootsband og har etablert seg for alvor. Sverige er erobret, og nå står Norge for tur. Vi er sikre på at Lisa Lystam Family Band blir en stor suksess på bluesklubben i Moss og at de vil bli like populære i Norge som i Sverige. Peps Persson, Roffe Wikström og Sven Zetterberg har skapt gode tradisjoner for svensk blues i Norge. Nå kommer Lisa Lystam Family Band som representanter for en helt ny generasjon svenske bluesartister.

Bandet fremfører først og fremst eget materiale, men en og annen klassiker fra blueshistorien dukker alltid opp på settlisten for å plante røttene solid i bluesens fruktbare jordsmonn. – Vi försöker ta bluesen till vår generation, och se den från vårt perspektiv, sier Lisa Lystam selv.

Bandet består av Lisa Lystam (vokal, munnspill), Fredrik Karlsson (gitar), Matte Gustafsson (gitar), Mikael Fall (munnspill) Johan Sund (bass) og Patrik Thelin (trommer).

Lucky Luke kl 15:00-13:00

CC kr 150 /200

0 views0 comments

Commentaires


bottom of page