top of page

Eftablues 28.oktober -23 finner sted på Samfunnshuset Moss
Tiger City Jukes har vært i sving siden 1995, og har turnert aktivt på bluesklubber og festivaler over hele Skandinavia, BeNeLux og Florida USA. Bandet har seks kritikerroste plateutgivelser på samvittigheten, og musikkstilen har svingt fra shuffle- og swingbasert blues i begynnelsen, til et litt mer sumpete rockeuttrykk i dag. Plata «Moonlight Crying» (2012) er et eksempel på dette, med musikk litt på siden av den ordinære bluessjangeren.

På den siste utgivelsen «Live i Artilleriverkstedet», ble bandet utvidet med mannskaper fra «Moonlight Crying» innspillingen, og på det meste var ni musikere i sving på scenen. Bandet har jo etter hvert et stort repertoar å plukke musikk fra, så her er det alt fra swingende shuffle til sumpete, mollstemt rock.

Bandet turnerer nå som en kvartett med Knut Eide og Harald Stokke i front, og med Atle Rakvåg og Espen Moen på henholdsvis bass og trommer.
Support for denne eftabluesen er Live-Celin Haiprakhon Rustad. Live-Celin er et ungt talent fra Moss. Hun går på musikklinja på Kirkeparken videregående skole, og har alltid vært glad i å synge. I 2020 begynte hun å skrive egne sanger, og en av dem skal fremføres lrdag 28.10. Live-Celin henter inspirasjon fra mange artister, men mest fra sin egen far. Hun betegner sin musikkstil som indie, soft rock og rolige viser med meningsfulle sterke tekster som skal gi en beskjed.

Vi synes det er fint å kunne gi unge talenter se scene å spille på, og vi gleder oss til å høre både Live-Celin og Tiger City Jukes på byens beste lydmessige scene

28 views0 comments

Comentários


bottom of page