top of page

Eftablues 11.mars med Odd Krokfoss Band


Odd Krokfoss, bosatt i Son, begynte sin musikerkarriere på 60-tallet i bandet SECT, som hadde legendariske Radka Toneff som vokalist. Bandets kvalitetsstempel som musikere, og da spesielt innenfor blues og soul, har vist seg i flere plateutgivelser og samspill med bl.a. Reidar Larsen og Amund Maarud.Krokfoss Band består i denne anledning av 6 musikere ( bass, trommer, vokalist, saxofon og 2 gitarer) som spiller blues, soul og blues rock. 80% av låtene er egenprodusert. I 2020 ga de ut albumet " Are you ready" (ref.Spotify). Denne platen blir jevlig spilt på radiokanaler i USA og Sør-Amerika, samt i Belgia, Tyskland og Nederland.

Med seg som vokalist har bandet med seg den meget dyktige vokalisten Elisabeth Thomassen, som gir en god blanding av blues og soul.

Odd er vokalist, gitarist og låtskriver. Vi kan forvente sax soloer og gitarsoloer i toppklasse i samspill med meget gode musikere.

Bandet består av: Kjell Solheim - bass, Jarle Ringseth - trommer, Carlo Banini - gitar, Lorentz Hermansen - saxofon, Ingrid Elisabeth Thomassen vokal, og Odd Krokfoss - gitar og vokal.

35 views0 comments

コメント


bottom of page