top of page

Dr. BenDix på Lucky lørdag 8. Oktober

Solid blues med en stor porsjon rock – som henviser oss tilbake til tider med Jimmie Page ( Led Zeppelin ) – Kjell Bendixen er en usedvanlig god gitarist som forfører publikum med sine vanvittige gitarriff. – For første gang i Moss Bluesklubb


Dr.BenDix 

Bass ; Haavard  Eidsaunet. Har 7 år bak seg som bassist i CC – Cowboys Trommer:Roger Vadseth er en meget habil trommeslager som har spilt på mange arenaer bl.a. NRK, jazzfestivalen i Molde og uttallige forskjellige band Hammond B3: Henry Larsen, har spilt i Småtroll, Bjørn Krisa-band, sammen med Willy Bendixen og en mengde andre toppband. Han er regnet som en av de beste på Hammond. Gitarer/vokal/munnspill: Kjell Bendixen er en fremragende musiker og har jammet og spilt sammen med mange storheter som Mark Ford, Georg Armstrong, Marius Muller mfl. Av østfoldband kan nevnes: Jet Set, Night Flight, Red Sector ”A” og som stand in for mange band.

Dr. BenDix oppsto i år 2000 og startet opp som en power trio. Etter hvert fikk de med Henry Larsen på B 3 orgel – og som dermed tilførte BenDix det ekstra lille for å få bandet opp i eliten. Vi kan love mossepublikummet solid blues rock på sitt beste.  Kjell Bendixen er en usedvanlig god gitarist og drar oss tilbake til høyder som kan minne oss om de gamle gutta som Jimmie  Page og andre storheter.  Dette blir blues ispedd en stor porsjon rock.

Det er for tiden flere radiostasjoner som spiller Dr BenDix rundt om i verden i dag, og hos enkelte av disse radiostasjonene blir Dr BenDix regnet som noe av det beste innen norsk blues og rock. Blandt annet wholewheatradio.org/radio (Alaska) har hatt Dr BenDix`s dag (24 timer) fire ganger i fjor, der hver 6. låt som ble spilt var en låt fra Dr BenDix. ElectricBlues Radio i Florida på siste måling i mars, rangerte Dr BenDix på 35. plass av de mange tusen artistene de spiller.

Dr BenDix har gitt ut 2 cd`r og selger plater i USA og Australia. ( Life is a rocky road – white lies ) Bandet har endel spillejobber rundt i Vestfold, Telemark, Oslo, Drammen og de få gangene bandet har spilt i Østfold har de trukket fullt hus. De som var heldig og var på Gressvik i 2004, da Ken Hensley hadde sin første sommerkonsert der, fikk høre Dr BenDix før Ken Hensley gikk på scena. Gutta turnerer bluesklubbene i Norge og gleder seg til for første gang et besøk i Moss Bluesklubb – her blir det power blues rock av beste varemerke.


17 views0 comments

Kommentare


bottom of page