top of page

Daily Blues og Moss Bluesband på Lucky Luke lørdag 30. november

Daily Blues er et bluesband som har base i sarpsborg. Gutta i bandet har lang fartstid bak seg i forskjellige bandkonstellasjoner innen forskjellige sjangre, som f. Eks. pop, rock`n roll, dansemusikk og  rhythm& blues. Daily Blues er gitarbasert, noe som også er med på å gi bandet særpreg i form av Per og Franks skiftninger i rollene som komp/solistgitarister, noe som også forsterkes gjennom at de to har spilt sammen gjennom mer enn tre tiår! Per og Frank begynte for øvrig å spille blues på slutten av 1980 årene.

Konseptet til Daily Blues ble lagt ca. 1999, da også bassisten knut Jensen ble med. Etter noen utskiftninger av  bandmedlemmmer, har Daily Blues i nåværende form eksistert siden 2003, da Mossingen Carl Bolghaug  også ble med. Carl spiller også trommer i rock`n roll-bandet Balder fra Moss. Bandmedlemmene i Daily Blues er, på samme tid, både like og svært forskjellige, noe som skaper positive spenninger og driv i musikken, samt en særegen visuell eura rundt bandet. Formålet til musikerne i Daily Blues, er å leve ut kunstformen og uttrykket i bandet.

Daily Blues består av:

Frank Kvam, gitar og vokal

Per Solberg, gitar

Knut Jensen, bass og vokal

Carl Bolghaug, trommer og backing-vokal

Moss Bluesband startet sin musikalske karriere i 1991, og dagens besetning har værtbandets grunnstamme i orkesterets mer enn 20 år lange karriere. Bandet har vært inaktivt i perioder, men er nå tilbake med fullt trøkk og høye ambisjoner. Rythm- and Bluessjangeren har hele tiden vært bandets inspirasjonskilde, og i dag som tidligere, hentes melodiene fra artister som Muddy Waters, Willy Dixon, Chuck Berry, Albert Collins og hvite rythm- and bluesmusikere som John Mayall, Stevie Ray Vaughan og Robben Ford. Moss Bluesband har alltid vært et liveband som skaper god kontakt med publikum, og tidligere i karrieren har bandet opptrådt både på Djurs Bluesfestival i Danmark og også i Tyskland og Polen. I Norge har bandet besøkt både Notodden Bluesfestival og i en årrekke vært fast inventar på Wrightegaarden i Langesund. Musikerne i bandet har lang erfaring både i Moss Bluesband, men også som medlemmer i andre lokale og nasjonalt kjente band i Norge. Flere av band-medlemmene spiller i dag i andre tilsvarende band, noe som bidrar til å gi Moss Bluesband et solid musikalsk fundament og stor spilleglede. Bandet har i alle år hatt Moss som hjemsted, og her har Moss Bluesband en trofast tilhengerskare som alltid kjenner sin besøkelsestid.

Moss Bluesband består av:

Kjell Foss, sang og munnspill

Jon Bånrud, gitar og sang

Ørjan Arntsen, elektrisk  fele

Lars Hesla, hammondorgel

Tomm Berger, bass

Knut Grue, trommer.

Det blir som vanlig utlodning med fine premier og salg av pølse i lompe, vaffel m.m.

CC kr 100,- for medlemmer

CC kr 150,- for ikke medlemmer


Daily Blues

Daily BluesMoss Bluesband (Foto Moss Avis)

Moss Bluesband (Foto Moss Avis)


0 views0 comments

Commentaires


bottom of page