top of page

Chicago Bound på Lucky Luke lørdag 4. oktober

Chicago Bound 

Felles interesse for den gode gamle Chicago-bluesen førte dette bandet sammen i 1996. Repertoiret speiler utviklingen fra akustisk deltablues til elektrisk ”storbyjungel”. Med CD’en ”Rockin’ feet” (Blue Mood Rec. 1998) viste bandet at det heller ikke skorter på originalitet og eget låtmateriale.

Chicago Bound leverer varene rått, svingende og blått.

Frode Larsen, bass/vok : vokalist og bassist i bandene Larsen’s Last Chance

(CD Amigo i –94), Patey’s Pipe og Bryggerigangen Bluesband, samt i  div. sammenhenger som “freelance”. Utgivelser under eget navn: ”Jukeboxman” i 2002, og ”Hard luck and trouble” i 2007.

Kurt Slevigen, git/vok: Startet bandet Blue soul i Bergen på 80-tallet, og litt senere begynte samarbeidet med munnspiller Eirek Sandnes i bandene Bluebirds og Oslo Bluesband, før Chicago Bound oppsto i -96. Kurt gjør seg bemerket som en særdeles sjelfull gitarist som gir alt, og med solid kjenn-skap til de forskjellige blues-stilarter. Soloalbum på Blue Mood Rec. i 2002.

Eirek Sandnes, msp/vok: Munnspill-virtuos med fartstid i bl.a. Jaybirds, Sugar Daddies, Little Itch og Oslo Bluesband. En suveren eksponent for munnspill-tradisjonen Little Walter Jacobs/Kim Wilson, men behersker også til fulle det mer akustiske sound ala Sonny Boy Williamson II.

Espen A. Moen, trommer: Gjennom mange års turnering med et utall av artister og band, etablerte Espen seg som en av Norges mest etterspurte blues-trommiser. Lista over freelance-oppdrag er lang, og han var også fast medlem av Tiger City Jukes, nå plateaktuelle som Moonlight Crying. Samt i Larsen’s Last Chance og Bryggerigangen Bluesband.


Chicago Bound

Chicago BoundChicago Bound

Chicago BoundChicago Bound

Chicago BoundChicago Bound

Chicago Bound


1 view0 comments

Comments


bottom of page