top of page

Cadillac Kings på Lucky Luke lørdag 4. mai


Cadillac Kings

The Cadillac Kings har fått alt – En gitar spiller som T-Bone Walker licks og grinete chordings lyd like naturlig som hans piercing slashing sør Louisiana lyd. En harpe spiller som kan gjøre det bark og bjeffe og likevel få sjelfull i soloene. En rytmeseksjon som legger til en rik frodighet til hele greia. Et pianospiller hvis viktigste mål i livet er å redusere gapet mellom New Orleans og Los Angeles, og en vokalist som høres ut som han har en naturlig ball på hver eneste låt.

Så han burde, hadde Mike Thomas en hånd skriftlig nesten hver sang unntatt Jack Dupree er “Shake baby Shake” og Gary Potts ‘to stonkin’ harpe instrumentaler. Thomas skriver noen gode ting – fra laid back knurring og lett rullende beat av “Trick of The Blues” til den harde Drivin ‘R & B av “Watch Yourself Brother” og sly Louis Jordan-ish “Hvem er Bin Lickin’ Min kylling?” Og hvem kan motstå skjevt observerende humor av unconvinced partner av noen på en holde seg i form spark på “Exercisin ‘Baby”?

Jeg vet ikke hvor “Highway 17” er, og jeg har ingen intensjon om å gå der. Tekstene beskriver det som en ganske gjennomsnittlig, ondskap og skummelt sted og Gary Pott munnspill, fylt med de Snakey Rice Miller Wahwah mønstre, legger til truende atmosfære. “Kaster En Dragnet er den ideelle bilen for pianist Mike Adcock å la rive med noen New Orleans rhumboogie mønstre og for trommeslager Roy Webber å sparke i med noen farlig nøyaktig tromming mens Gary Potts blir til Slim Harpo på harpe solo.

The Cadillac Kings er fortjent en av de største bandene på den britiske blues scene.

Cadillac Kings består av:

Mike Thomas – vokal, slide gitar

Malcolm Barclay – gitar

Roy ‘onkel’ Webber – trommer, vokal

Paul Cuff – kontrabass

Tim Penn – piano

CC kr 150,- for medlemmer og kr 200,- for ikke medlemmer


ck6


ck4

0 views0 comments

תגובות


bottom of page