top of page

Blues i Vaffel trakk mye folk!


Vi hadde en meget fin ettermiddag i bluesens ånd. Til tross for gnistrende fint vær ute trakk Blues i Vaffel mye folk til vårt arrangement. Oddrun gjorde en stor innsats med vaffelpressa og kjørte offensivt ut med doble jern og jeg tror hun var oppe i nærmere 200 vaffelplater.

I tillegg hadde vi et loddsalg som det var stor oppslutning om og vi kunne tilby bra premier som en docking stasjon til iPod som første premie. Vi loddet også ut et munnspill + en del quizz bøker.  Det musikalske innslaget var i det store og hele preget av følgende besetning: Rune Sollin gitar, Stig Martinsen gitar, Per Svendsen trommer – en meget stødig og god trommeslager – dette var et hyggelig bekjentskap. Bass vekslet mellom Atle Saxegaard og Pål Mikkelsen som begge bidro med et stødig komp. I tillegg kom det en ny kar på munnspill som heter Brun (husker ikke fornavnet hans) – men vi er overbevist om at vi vil høre mer fra han.

Det var en hyggelig steming under hele arangementet og vi i styret fikk mange og gode tilbakemeldinger på Blues i Vaffel, og flere håpet på flere tilsvarende arrangementer. Neste blues i vaffel blir den 27. november og vi gleder oss allerede til neste gang og vi vil booke inn et bluesband til dette arrangementet.

Det var flere gamle kjente ansikter på dette arrangementet, men også flere nye som vi håper vi vil se på fremtidige konserter.

2 views0 comments

Comments


bottom of page