top of page

Blues i Vaffel* på Lucky 27. november

Moss Bluesklubb gjentar suksessen ; ” Blues i vaffel ” og inviterer medlemmer og ikke medlemmer til en ettermiddag i bluesens tegn.

Vi har vært så heldige å få Elisabeth Solum ( Norsk Blues Union ) til å kåsere om sin seneste reise til bluesens vugge ; Mississippi – jeg vet hun planlegger nok en reise til det forgjettede land, nærmere bestemt Mississippi også i 2011. Dersom det er interesse for dette i vår klubb ser vi ikke bort i fra at det kan være anledning til å melde seg på en arrangert reise med alle de beste musikkmålene i sikte for 2011. Møt opp og sjekk ut dette !!

Når Elisabeth er ferdig vil vi tilby ekte Mississippi Delta Blues fra Halden v / Glenn Golden – han har tidligere spilt for bluesklubben bl. a under Kirkeparken Bluesfest.

Vi kan by på gratis vaffel for alle og inngangen er nesten gratis.( kr 50 ) –  I tillegg vil vi ha utlodning med flere fine premier.

Fra vårt forrige tilsvarende arrangement ( Blues i Vaffel – 16. okt ) kan vi rapportere om en meget fin ettermiddag i bluesens ånd. Til tross for gnistrende fint vær ute trakk Blues i Vaffel mye folk til vårt arrangement. Oddrun gjorde en stor innsats med vaffelpressa og kjørte offensivt ut med doble jern og jeg tror hun var oppe i nærmere 200 vaffelplater. I tillegg hadde vi et loddsalg som det var stor oppslutning om og vi kunne tilby bra premier som en docking stasjon til iPod som første premie. Vi loddet også ut et munnspill + en del quizz bøker.  Det musikalske innslaget var i det store og hele preget av følgende besetning: Rune Sollin gitar, Stig Martinsen gitar, Per Svendsen trommer – en meget stødig og god trommeslager – dette var et hyggelig bekjentskap. Bass vekslet mellom Atle Saxegaard og Pål Mikkelsen som begge bidro med et stødig komp. I tillegg kom det en ny kar på munnspill som heter Brun – vi er overbevist om at vi vil høre mer fra han. Det var en hyggelig steming under hele arangementet og vi i styret fikk mange og gode tilbakemeldinger på Blues i Vaffel, og flere håpet på flere tilsvarende arrangementer. Neste blues i vaffel blir den 27. november og vi gleder oss allerede til neste gang og vi vil booke inn et bluesband til dette arrangementet. Det var flere gamle kjente ansikter på dette arrangementet, men også flere nye som vi håper vi vil se på fremtidige konserter.

MVH

Moss Bluesklubb Stig Martinsen


0 views0 comments

Commentaires


bottom of page