top of page

Amund Maarud på Lucky Luke lørdag 8. februar

Vi slår på storetromma neste Efta blues med Amund Maarud med band lørdag den 8 februar kl 15.00 – Spelemannsprisvinner og et fyrverkeri av en gitarist. Dette blir en knall Efta !! Konsert start kl 15.30 – forrige gang han var hos oss var det stinn brakke og taket løftet seg !!!

Skogbygdas store sønn visker ut grensene mellom blues og rock. (Øyvind Rønning, Dagbladet etter Amunds konsert under Øya 2012)Etter ett travelt år med turnering og stående applaus fra presse og publikum er Amund Maarud klar med nytt album. Hans fjorårige utgivelse, Electric, ga han en Spellemannspris og ble av flere utropt til en av årets utgivelser i rock-segmentet.

En av Norges store gitarhelter ligger ikke på latsiden, oppfølgeren Dirt er allerede i trykken og slippfesten er satt til 22.oktober på Par…kteateret i Oslo. »Amund Maarud så ut som en sleazy sirkusdirektør, med mer provoserende hoftevrikking enn Elvis i1965.» (Carl Knutsen, Canal Street 2012)

Han har tørket svetten etter festivalseire på blant annet Notodden, Bøgrend og Øyafestivalen og står breibeint og trygt i sitt eget musikalske landskap. Nå står høsten for tur og materialet fra Dirt skal presenteres sammen med et heltent band.

”Enkelt forklart er Dirt et album der jeg ser fremover, og Electric fra i fjor var mer en oppsummering,” forteller Amund. ”Jeg bruker, og utfordrer, større deler av vokabularet mitt som låtskriver på denne plata.” Stemningene er mørkere og lydbildet er mer detaljert enn sist. Albumet byr på et vell av Amunds inspirasjonskilder, badet i høyspente gitarer, store trommer og blås.

cc kr 200,- for medlemmer og kr 250,- for ikke medlemmer.

Det blir som vanlig salg av lodder med fine premier og salg av pølse og vafler.


Amund Maarud

Amund Maarud


0 views0 comments

Comments


bottom of page