top of page

9Fingers på Lucky Luke lørdag 5. mai


9Fingers holder seg til den gamle 12bar stilen innenfor bluesen og munnspillet står sentralt. Dette er musikk som har blitt omtalt som “ektefølt jukejoint blues”. Med Lightnin’ Hopkins inspirert gitar i bakgrunnen sammen med sjelfull vokal og et Big Walter Horton influert munnspill i front, får publikum oppleve ubarbert, gammal, nedstrippet bluesmusikk. 9Fingers er det man kan kalle tradisjonalister.

Gutta har høstet mange klapp på skuldrene og flotte tilbakemeldinger fra publikum, arrangører og aviser for sine lune blueskonserter. 9Fingers har også vært support ved flere anledninger, bla forStacie Collins fra USA ved to anledninger, selveste Vidar Busk and his True Believers ved deres reunionkonsert på Hamar, og for Bill Troiani og hans Billy T. Band, som forøvrig vant Spellemanns pris i klassen blues 2010. I november 2011 var bluesbandet support for James Harman. Han uttalte at 9Fingers var det tøffeste bluesbandet han hadde opplevd i Norge. På reportoaret står både coverlåter og egenprodusert materiale.

Akkurat nå er 9Fingers inne i en spennende periode der mange bluesklubber har meldt interesse for de fire kara fra Reinsvoll. De nyter en travel periode med mange spillejobber. Bandet deltok på regional kvalifisering til Union Blues Cup i Oslo (4.6.11) og  vant i Oslo der en enstemmig jury ville ha dem til Notodden.

I tillegg til EP’n Blowin’ out, kan du også bestille 9Fingers – Live radio session. Gutta gjorde en times lang radiokonsert som ble tatt opp av Alexander Bryntesen. Prisen er 100,- stk. + frakt. Send navn, adresse, og antall til admin@9fingers.org eller tgrth@live.no

Det blir som vanlig salg av pølse i vaffel og utlodning med fine premier. CC kr 100,- for medlemmer og kr 150,- for ikke medlemmer. Nye og gamle medlemmer er velkommen. Medlemskap kan tegnes i døren, dersom det er ønskelig og det følger med mange medlemsfordeler som billigere konserter, bluesaviser, mv – Eftablues har så langt vært en suksess for Moss Bluesklubb og vi håper enda flere tar turen innom klubben etter en handlerunde i sentrum. Her er alle velkommen. I det siste har det vært tett med folk på våre arrangementer og håper på nok en efta med mye folk og kvalitetsmusikk midt på blanke eftan.

9Fingers er:

Kent Erik”9Fingers”Thorvaldsen(munnspill/sufflør/ kor)

Morten Sandmo(slagverk/kor)

Hans Kyseth(bass/kor)

Thomas Grim (gitar/vokal).


0 views0 comments

Comments


bottom of page